Leiding

Leiding

De huttenbouw wordt volledig gerund door vrijwilligers. Wij stellen u graag aan de leden van de organisatie voor.

Wim Eshuis

Vijf jaar geleden heeft Wim samen met Joke de organisatie overgenomen van het Jeugd en Jongerenwerk. Sindsdien draait de Huttenbouw volledig op vrijwilligers en sponsoren. Wim organiseert nu voor het vijfde jaar met plezier de huttenbouw. Wim onderhoudt het contact met bedrijven, ook wel acquisitie genoemd. Hij is de eindverantwoordelijke en streeft altijd naar een lach op het gezicht van iedereen. Wij mogen niet vergeten te melden dat Wim af en toe een beetje chaotisch is ?

Joke de Witt

Joke organiseert nu ook al voor het vijfde jaar de huttenbouw. Op elk punt waar Wim te chaotisch was, sprong Joke hem de afgelopen vijf jaar steeds bij. Joke denkt altijd na over de dingen, die de rest van de organisatie door het enthousiasme wel eens vergeet. Ook is Joke onze administratieve topper. Zij was tot vorig jaar verantwoordelijk voor het indelen van de groepjes en het beantwoorden van alle mails. Dit jaar is Joke iets minder zichtbaar aanwezig, maar zij is er nog steeds bij!

Wesley Bierman

Als je het hebt over een huttenbouw-veteraan dan heb je het over Wesley. Wesley is al vijftien jaar betrokken bij de huttenbouw. Begonnen als vrijwilliger en daarna doorgegroeid tot organisator. Wesley regelt de sponsors en is onze penningmeester. Wesley is een echte BN’er ( Bekende Noortukker ?). Wesley is altijd vrolijk en helpt iedereen die om zijn hulp vraagt. Wil je een keer een hele zware balk op je hut hebben, vraag dan aan Wim waar Wesley is, dan komt het zeker goed.

Arina van Eeden

Naast Joke en Wim is Arina ook vijf jaar geleden begonnen als vrijwilliger bij de Noordwijkse Huttenbouw. Arina komt uit het mooie Katwijk en heeft gekozen om ons te helpen. En daar zijn wij maar al te blij mee! Arina heeft een aantal verantwoordelijkheden, zo is zij hoofd van de EHBO, regelt alle spelletjes en activiteiten en komt met de goede en creatieve ideeën. Wij zijn erg blij met Arina in ons team, omdat zij de rust bewaart en productief blijft. Arina is werkzaam met kinderen, heeft alle nodige diploma’s daarom willen wij haar zeker niet missen.

Jitske Dijkstra

Jitske is de spring in het veld, zij is pas 18 jaar en is al voor het zesde jaar vrijwilliger bij de huttenbouw. Sinds twee jaar behoort zij ook tot de organisatie. Jitske heeft in haar eerste jaar samen met Joke alle administratie gedaan, en heeft afgelopen jaar alle administratie over genomen. Het beantwoorden van mails, groepjes indelen, lijsten bijhouden etc. Alles komt bij haar terecht. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de sociale media en is zij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Wil je ons beter leren kennen? Kom tijdens de huttenbouw week vooral even langs bij de tent, dan maken wij uiteraard tijd voor een gezellig praatje.

Vrijwilligers

Natuurlijk doen de leden van de organisatie het niet alleen. Zij hebben een team achter zich staan die zich bezighouden met de wat kleinere, maar niet mindere belangrijke, voorbereidingen. Het maken en verspreiden van de poster, decoratiemateriaal maken en regelen zijn daar een aantal voorbeelden van.

Daarnaast zijn er tijdens de huttenbouw week ook nog ongeveer 20 extra vrijwilligers aanwezig die de kinderen assisteren bij het bouwen van de hutten, en letten op de veiligheidsregels.

Als organisatie zijn wij iedereen even dankbaar voor de hulp die wij krijgen. Zonder vrijwilligers is er geen huttenbouw!