Inschrijven

Inschrijven Deelnemers

Wat leuk dat je mee wilt doen met de Huttenbouw 2018. Om je in te kunnen schrijven hebben wij een volledig ingevuld formulier nodig. Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail (let op, dit kan soms een aantal dagen duren). Als je de bevestiging hebt ontvangen vragen wij je om het inschrijfgeld over te maken. Dit jaar zijn de kosten € 12,50. Meer informatie staat in de bevestigingsmail.

Bij het inschrijfformulier kun je aangeven of je al een groep hebt of niet. Een groepje bestaat uit maximaal 6 kinderen. Wil je je als groep inschrijven, vermeld dan de namen van de andere deelnemers bij inschrijving. Alle deelnemers dienen zelf in te schrijven. Heb je nog geen groepje, is dat geen probleem, dan plaatsen wij je in een groepje leeftijdsgenoten.

Restitutie van inschrijfgeld bij annulering is niet mogelijk.

De kosten bij inschrijven bedraagt €12,50 te voldoen onder vermelding van de ingeschreven naam ten name van Huttenbouw Noordwijk NL69INGB0006576348
Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd. Schrijf je in via dit formulier.

Inschrijven Vrijwilliger

De organisatie is weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen om er dit jaar weer een fantastische week van te maken. Ben je ouder dan 15 jaar en lijkt het je leuk om één of meerdere dagen mee te helpen, schrijf je dan snel in!

Wij zijn op zoek naar mensen die weten wat aanpakken is en die er gelukkig van worden om een kind te zien lachen. Voor iedereen is er wat te doen. Helpen met timmeren niets voor jou? We zoeken ook nog een paar gezellige dames en/of heren die verf en spijkers uit willen delen.

Lijkt het je leuk, of wil je meer informatie. Meld je dan aan via dit formulier.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@huttenbouwnoordwijk.nl