Vrijwilligers Gezocht

Beste huttenbouwers.

Elk jaar organiseren wij de  huttenbouw in Noordwijk. Om het groeiend aantal deelnemers te kunnen begeleiden zijn we op zoek naar meer vrijwilligers.

Wat moet ik doen?

De vijfde week van de zomervakantie vrij hebben. Ik zal je helpen, dat is de week van 13 t/m 17 augustus 2018. Als je in die periode een vrije dag hebt of meerdere ben je van harte welkom.  Er zijn vergaderingen waar je bij aanwezig mag zijn maar het is geen verplichting. We kijken met elkaar waar je talenten liggen en wat je leuk vindt om te doen. Je denkt mee over, Veiligheid, het Thema of bijvoorbeeld hoe we dit jaar de pannenkoeken kunnen verbeteren… en je helpt natuurlijk mee met de uitvoering en het begeleiden van de deelnemers. Kun je niet zo goed timmeren of zagen? Ook dan ben je van harte welkom want rondom het huttenbouwen gebeurt er ook genoeg.

Waarom zou je dit doen?

 • Het is heel leuk om te doen en je doet waardevolle nieuwe contacten op.
 • Het is een belangrijke toevoeging voor op je C.V.
 • Voor elke vrijwilliger kunnen 10 kinderen hutten bouwen.
 • Voor de wat “oudere” vrijwilligers is het lekker even actief, sociaal, gezellig buiten zijn.

 

Waar kom ik in terecht?

De groep vrijwilligers bestaat uit ongeveer 25 personen. Daarvan bezoekt ongeveer 10 mensen per keer de vergaderingen. De leeftijden lopen uiteen, ik denk dat ongeveer de helft onder de 25 is. Doordat iedereen in het dagelijks leven iets anders doet is er een enorme hoeveelheid aan kennis en contacten.

Wil je meedoen met dit geweldige team ? Weet dan dat wij de dingen op de huttenbouw manier doen 🙂

Mes nodig?

Een stoel of bank maakt de vrijwilliger gewoon zelf.

Vergeten je bord mee te nemen? Maken we er toch één.

En we hebben onze eigen entertainment !!    

Zin in dit feestje en ook nog lekker nuttig buiten bezig zijn? Je kunt ons een email sturen of even bellen naar onderstaande gegevens. Dan nemen we contact op om te kijken hoeveel en welke dagen je beschikbaar bent.

Met vriendelijke groet,

Team Huttenbouw Noordwijk.

Wim Eshuis, info@huttenbouwnoordwijk.nl, 06-14184873

Eén gedachte over “Vrijwilligers Gezocht”

 1. Hallo medewerkers huttenbouw,
  Mijn kleinkinderen hebben bij de huttenbouw van 2015 meegeholpen een zeer luxe , houten villa te bouwen. Ik was zeer onder de indruk van het laagdrempelig- en toegankelijke karakter van dit evenement. Hopelijk zijn zij dit jaar wederom welkom. Ik wil graag als vrijwilliger bij dit project aanwezig zijn. Ik ben bijna 60 jaar oud, maar kan nog prima met een groep kids, boormachine of decoupeerzaag werken.
  Met vriendelijke groet,
  Jane van Duyvenbode, Noordwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *